De Plekken

Wat een bijzonder leuke plekken zijn er al aangesloten bij Bijzonder Leuke Plekken! Ons aanbod varieert van een bakkerswinkel met molen in een pittoresk dorpje tot een hippe designwinkel op een oud industrieel terrein. Zowel de locaties als de activiteiten zijn bijzonder. Er is voor ieder wat wils! Achter elk product zit een bijzonder verhaal, dat de betrokken medewerkers graag vertellen. Meer weten? Bekijk video's van Bijzonder Leuke Plekken.

Landgoed Willibrordus

Het Weeshuis in Monnickendam

Fermento

Intensief contact met de plekken

Het team van Bijzonder Leuke Plekken onderhoudt intensief contact met alle locaties. Er wordt regelmatig een bezoekje aan deze plekken gebracht om kennis te maken met de mensen die er werken en een gevoel bij alle locaties te krijgen.


Op basis van ons bezoek vullen we gelijk de actuele informatie aan op onze website. Zo verrijken we de bestaande informatie met linkjes naar leuke wandel- en fietsroutes, activiteiten en evenementen in de nabije omgeving van de locaties en voegen we nieuwe thema’s toe.


We vinden het belangrijk om een goede relatie op te bouwen met alle bijzonder leuke plekken. Zij zijn tenslotte het belangrijkste onderdeel van Bijzonder Leuke Plekken en zorgen voor een gevarieerd aanbod en een keur aan activiteiten! Bovendien zijn zij als gastheren en –dames hét visitekaartje van deze bijzondere locaties. Die combinatie maakt elke plek uniek.