Meer communicatie

Bijzonder Leuke Plekken heeft diverse eigen communicatiekanalen en middelen die ingezet worden in de marketing en promotie.

De basis is de interactieve website van Bijzonder Leuke Plekken. Deze website biedt een overzicht van alle Bijzonder Leuke Plekken met gerelateerde activiteiten als een evenementenkalender, verhalen, recepten, routes en meer. Elke week plaatsen we nieuwe berichten op o.a. Facebook over acties en evenementen. En elke maand is er minimaal één prijsvraag om te zorgen voor interactie met potentiële bezoekers. De prijs voor de prijsvraag wordt elke keer door een andere bijzonder leuke plek ter beschikking gesteld. Dit kan bijvoorbeeld een belevenis zoals een creatieve workshop zijn, een product als lunch of diner of (eigengemaakt) artikel of waardebon zijn.


De inzet van video is een belangrijk onderdeel. De content die we hiermee creëren is goed inzetbaar op social media en onze website. Op onze Facebookpagina is te zien welke video’s er al gemaakt zijn. De komende tijd volgen meer video’s over de plekken en ook rond acties zetten wij video in als communicatiemiddel.


Als onderdeel van een campagne wordt er drukwerk ingezet, bijvoorbeeld posters en ansichtkaarten.


Enkele voorbeelden:

website

website - kalender

website - plekken

Facebook

Poster