Over Bijzonder Leuke Plekken

Sommige plekken mag je niet missen. Omdat ze uniek zijn in wat je er kunt zien, doen en beleven. En omdat er bijzondere mensen werken. Het zijn locaties die anders zijn dan anders.

Al deze Bijzondere Plekken zijn locaties waar bezoekers ontvangen kunnen worden: van winkels en lunchrooms tot theetuinen en zorgboerderijen.


Bijzonder Leuke Plekken is hét marketing- & promotieplatform voor (zorg)organisaties met een commercieel belang. Wij zorgen aan de voorkant dat de bijzonder leuke plekken (meer) zichtbaar worden en blijven, en aan de achterkant wordt er actief gewerkt aan een (kennis)netwerk. Dit creëert nieuwe kansen voor alle betrokkenen.

Met Bijzonder Leuke Plekken willen we ook een brug slaan tussen sociale (zorg)ondernemingen en de recreatieve sector. De sociale zorgondernemingen zijn namelijk stuk voor stuk bijzondere plekken die heel goed passen in het recreatieve landschap. En dit heeft een positieve associati
e!

Lees meer over het verhaal.Miranda van Oostrom

Initiatiefnemer van Bijzonder Leuke Plekken


Het doel van Bijzonder Leuke Plekken is om meer bekendheid en waardering te geven aan deze sociale ondernemingen en aan de mensen die er werken. Juist de mensen maken deze unieke plekken extra bijzonder

Partners