Promotieplatform & campagnes

Gedurende het jaar worden er verschillende themacampagnes en promotie-acties uitgevoerd. Denk aan een Bijzonder Leuke Decembermaand of een voor- en najaarscampagne. Uitgevoerd samen met on- en offline (media)partners, die samen zorgen voor een groot en gericht bereik.

Op Bijzonder Leuke Plekken verzamelen we alle activiteiten die er door alle aangesloten plekken georganiseerd worden: van kerstmarkten tot workshops en andere leuke evenementen en activiteiten. Niet alleen plaatsen we deze informatie overzichtelijk op de website, ook delen we dit via social media en nemen we dit op in onze campagnes.


Er worden zowel acties georganiseerd met partners op landelijk niveau als regionaal niveau, al ligt de nadruk wel op regionale acties. De acties worden op basis van gesloten beurzen uitgevoerd. Dit noemen we een joint promotion.


Enkele impressies:

Margriet

Lifestyle magazine Margriet organiseert elk jaar de Margriet Winterfair. Bijzonder Leuke Plekken heeft een leuke promotie- actie opgezet met Margriet.


Op de website stond een prijsvraag met een uitgebreid redactioneel artikel, waarbij er een Bijzonder Leuk Winter plekken arrangement werd weg gegeven. Het bereik hiervan was enorm.

Simon Lévelt

Een ander voorbeeld van een landelijke actie is een samenwerking met Simon Lévelt.


Deze toonaangevende koffiebranderij en theeleverancier, met 40 winkels in Nederland, levert ook koffie en thee aan veel bij ons aangesloten sociale ondernemingen.


In hun magazine, dat in heel Nederland verspreid werd, stond een artikel over Bijzonder Leuke Plekken.


Accessible Travel Netherlands

is een reisbureau dat reizen en dagjes uit boekt voor mensen met een beperking. Dit zijn met name internationale bezoekers. Wij zijn op pad geweest met Accessible Travel Netherlands om verschillende Bijzonder Leuke Plekken te bezoeken, die geschikt zijn voor groepen (15-40 personen). Verschillende plekken zijn opgenomen in hun aanbod.

Andere Joint promotions Partners

Het hele jaar door worden joint promotion acties opgezet met bijvoorbeeld: