Thema's en verhaallijnen

Elke Bijzonder Leuke Plek maakt onderdeel uit van een thema/verhaallijn. Voor elk thema worden er per jaar verschillende campagnes en promotie-acties uitgevoerd. Deze worden gerealiseerd met on- en offline (media)partners, die samen zorgen voor een groot en gericht bereik. Momenteel zijn de volgende thema's actief:

Eten & Drinken


Bijzonder Leuke Plekken heeft een divers aanbod op het gebied van eten & drinken. Alle locaties zijn een bezoek meer dan waard: van een theetuin waarin zelfgemaakte lekkernijen worden geserveerd tot restaurants waar ze met passie de heerlijkste gerechten voorbereiden. Er wordt goed aan alle culinaire liefhebbers gedacht!

Funshoppen


Kijken, kijken en zeker kopen! Tussen de Bijzonder Leuke Plekken zitten pareltjes verborgen op het gebied van funshoppen. Van mooie, zelfgemaakte producten die in huis en tuin een plek verdienen tot originele en met liefde gemaakte cadeautjes. Op de website laten we deze pareltjes graag aan het grote publiek zien.

Wandelen en fietsen


Diverse Bijzonder Leuke Plekken liggen aan mooie wandel-, fiets- of vaarroutes. Wat is er leuker dan tijdens je wandeling of fietstocht een bezoekje te brengen aan een Bijzonder Leuke Plek? Kom lekker even op adem met een hapje en drankje op deze plekken en bezoek de website voor tips voor leuke routes in de nabijheid van deze locaties.

Zien en doen


Een molen van binnen bekijken, een creatieve workshop volgen of lekker genieten van de mooie omgeving: er is veel te zien en te doen rondom de Bijzonder Leuke Plekken. Zin in een educatieve middag of zin om met zelf de handen uit de mouwen te steken en iets moois te maken? Er zijn bijzonder veel leuke plekken waar dit mogelijk is!

Kids


De kinderen bezighouden op de woensdagmiddag, in het weekend of tijdens de vakantie? Diverse Bijzonder Leuke Plekken bieden een leuke activiteit of bezienswaardigheid voor jong en oud!