Verbinding met de (lokale) samenleving

Naast familie, vrienden en collega’s van medewerkers van deze Bijzonder Leuke Plekken is onze belangrijkste doelgroep de directe omgeving van de locaties. Vaak bestaat er nog een drempel voor de ‘buren’ om de bijzonder leuke plekken te bezoeken. Onbekend maakt onbemind en daarom focussen wij ons op de vraag: ‘hoe krijgen we deze buren naar de Bijzonder Leuke Plekken?


Daarom werken we graag samen met lokale/regionale partners zoals VVV’s en citymarketingorganisaties. Zij promoten de regio, dorpen en steden en hebben daar ook communicatiekanalen voor. Op deze mogelijkheden kunnen de Bijzonder Leuke Plekken goed op aanhaken. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om: het linken naar de website, het verschaffen van redactionele content, het delen van FB acties, het in gang zetten van samenwerkingsacties en nog veel meer.

Een aantal impressies

Magazine Alkmaar Prachtstad

Het magazine komt 1x per kwartaal uit in een oplage van 100.000. En wordt huis-aan-huis verspreid. Bijzonder Leuke Plekken heeft in het wintermagazine een pagina redactionele aandacht gekregen, inclusief activiteitenkalender.

Alkmaar Pas

Met de AlkmaarPas krijgt de eigenaar korting op 300 plekken in Alkmaar. Verschillende Bijzonder Leuke Plekken zijn aangesloten. Dit zorgt voor extra aandacht en bezoek.

Evenementenkalender

Elke bijzondere plek heeft regelmatig activiteiten en evenementen waar bewoners en bezoekers uit de regio aan mee kunnen doen. Deze informatie wordt gedeeld met (promotie) partners en via online kanalen.

Samenwerking met citymarketingorganisaties

Een aantal Facebook reacties op de introductie van Bijzonder Leuke Plekken

Bijzonderleukeplekken.nl is echt zo'n initiatief met het hart op de goede plek. Neem eens een kijkje op de site of doe tot 20 juli nog mee bij de WINactie waarbij je mag slapen in een heerlijke B&B en verrast wordt met allerlei lekkers. Uiteraard bij bijzondere ondernemingen waar mensen werken die een glimlach op je gezicht toveren. Dus doe mee!

Leuk! Wij kwamen dit bijzonder leuke initiatief tegen en willen het heel graag met jullie delen! Met Bijzonderleukeplekken.nl ontdek je unieke plekken, met leuke producten waar bijzondere mensen werken. En ze hebben nu een geweldige actie, waarbij je een bijzonder leuk weekend kan winnen!

Ken je het bijzondere initiatief Bijzonderleukeplekken.nl al? Het is een online platform dat meer bekendheid geeft aan sociale ondernemingen en de mensen die er werken in en rondom Alkmaar.

En pssst ze hebben op hun Facebookpagina een hele toffe winactie waar je t/m morgen een compleet 'Bijzonder leuke Plekken-weekend' voor twee personen kunt winnen!